Despre Noi

Dr. Radu Berceanu

Născut în România pe 4 septembrie 1980, Dr. Radu Berceanu s-a remarcat de-a lungul timpului prin profesionalismul cu care a abordat cazurile medicale oncologice.

A absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București și a început să profeseze din anul 2005 ca medic rezident, iar din 2010 a devenit medic specialist.

Grija față de pacient, împreună cu dorința permanentă de a-și îmbunătăți cunoștințele și strategiile de tratament, l-au propulsat pe Dr. Radu Berceanu în topul preferințelor pacienților și nu numai, acesta remarcându-se și în cadrul cercurilor de specialitate din străinătate.

Fiind foarte apreciat la nivel internațional și din dorința constantă de a oferi pacienților săi cea mai bună și mai avansată strategie terapeutică, Dr. Radu Berceanu a demarat colaborări cu importante centre medicale din toată lumea precum:

Datorită educației medicale complexe, experienței cumulate și abordării profunde a fiecărui caz, pacienții oncologici pot fi siguri că programarea unei consultații reprezintă cea mai bună decizie.

Dr. Iulia Berceanu

Dr. Iulia Berceanu s-a născut în România la începutul anilor ’80 și a studiat la Universitatea de Medicină și Farmacie din Craiova.

În decursul anilor de studenție s-a remarcat prin dorința de perfecționare și a reușit să își creeze diverse oportunități de studiu în afara țării, în instituții prestigioase precum Universitatea Pierre et Marie Curie, Paris.

A profesat ca medic rezident în cadrul Centre Hospitalier d’Ardeche Méridionale, Aubenas, Franța, unde a avut oportunitatea să își dezvolte abilitățile de comunicare și de înțelegere a necesităților pacienților oncologici.

Pe lângă cunoștințele medicale dobândite în timp, dr. Iulia Berceanu a reușit să fie îndrăgită de pacienții oncologici datorită umanității de care a dat dovadă în mod constant, fapt care a mărit în mod semnificativ satisfacția succesului actelor medicale.

Dacă sunteți un pacient oncologic ce are nevoie de un medic cu experiență medicală vastă, vă asigurăm că în doamna Dr. Iulia Berceanu veți găsi omul de care aveți nevoie.

Echipa dumneavoastră

echipa ionco