Institutii Clinice

Institutul Sanului

Institutul Sânului

www.institutulsanului.ro

Institutul Sânului a fost fondat de dr. Gabriel Cristian Viișoreanu, după o experiență de aproape 20 ani în diagnosticarea și tratarea pacientelor cu afecțiuni ale sânului. Dr. Viișoreanu a efectuat în premieră în România mastectomia endoscopică pentru leziuni benigne și este promotorul tehnicii ganglionului santinelă în medicină privată – una dintre cele mai moderne și eficiente proceduri existente în acest moment.

Florence Nightingale Hospitals

www.florence-nightingale.ro

Grupul Florence Nightingale este o instituție care furnizează servicii medicale moderne și sigure fiind pionier în inovații de peste 25 de ani. Grupul Florence Nightingale a fost fondat în 1989 ca primul spital privat de boli cardiovasculare din regiune. În prezent, cu cele 4 Spitale Generale, 2 centre medicale, un spital universitar și centru de cercetare clinică, Grupul Florence Nightingale este unul dintre cele mai mari și cele mai reputate grupuri din Europa și Orientul Mijlociu.

Strahlenzentrum Hamburg MVZ

www.strahlenzentrum-hamburg.de

Centrul nostru este unul dintre cele mai apreciate centre de radioterapie si radiochirurgie din Germania. Experiența și renumele specialiștilor noștri împreună cu echipamentele moderne de tratament al cancerului au facut din Centrul Oncologic de Tratament Hamburg un loc unde peste 1500 de pacienți beneficiază anual de tratament la cele mai înalte standarde.